Згадую, що колись мою страховку продовжили автоматично, але чомусь не наділений інфою, до якого числа. Можливо, краще в цьому питанні ще раз уточнити у своєму агентові?
Термін дії страхового полісу
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-11-20 23:34:30
Теж нещодавно замітив таке дивне: колись мою страховку автоматично продовжили, але не скинули інфу, до якого числа. Це якось странно, чесно кажучи. Може, трошки паранойя, але мені б не завадило точно знати до котрого числа все дійсно. Думаю, можливо краще зателефонувати своєму агентові і вирішити це питання. Щоб бути в курсі, як треба, а не жити в невизначеності. А ще взагалі кайф, коли агент все чітко роз'яснює.
До речі, я недавно натрапив на статтю, де розповідається, як самому дізнатися до якого числа діє страховка на авто в Україні. Ось тут news.infocar.ua гарна инфа.
Так чи інакше, надіюсь, тобі швидко розкажуть все, що ти хочеш знати. У нас же в країні страхові справи не завжди прості, але хоча б трошки зручності в цьому плані варто мати. Не забувай ділитися, якщо вирішиш це питання!
Поделиться32024-01-10 17:21:53
Вже давно оформлюю через мобільний додаток банку, така послуга точно є у Приваті та Моно. За інші банки не скажу, але думаю, що багато де є, бо послуга популярна. Сам стежу за термінами, не чекаю поки хтось подзвонить, але раніше дійсно було таке, що з банку дзвонили десь за місяць до закінчення терміну полісу.