Так уже склалося, що я часто хворію. Лікар порадив мені придбати зволожувач повітря додому. Як ви вважаєте, чи справді потрібна покупка, чи можна не брати? Взагалі, чим вони такі гарні?
Зволожувач повітря
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-08-26 23:30:30
Як на мене, то покупка потрібна, тим більше зволожувачі бувають різні і далеко не всі мають вартість як крило літака, тому я б на вашому місці варіанти подивилася для себе.
Поделиться32022-08-26 23:38:42
Ціни на зволожувачі різні, тут потрібно відштовхуватися від того, що ви хочете отримати від нього загалом. Взагалі потрібна штука в будинку, але дешевий просто не бачу сенсу купувати
Поделиться42022-08-26 23:41:39
Дійсно, зволожувач повітря будинку необхідний, адже саме він підтримує здоровий баланс іонів у повітрі, перешкоджаючи розвитку хвороботворних вірусів та мікробів. Іонізація знищує до 90% шкідливих мікроорганізмів та освіжає повітря!
Собі вибрала у Львові зволожувач повітря https://allo.ua/ua/l-viv/uvlazhniteli-vozduha/ покупкою повністю задоволена, нарешті в квартирі став приємний, а то навіть доходило до того, що не хотілося перебувати вдома. До речі, такий очисник має гарний вигляд, тому добре впишеться у будь-який інтер'єр.